Garn

Utöver trädgård och växter är mitt stora intressen garn. Detta går iof hand i hand. Jag köper en hel del garn online och det har gjort att jag nu har ett stort sortiment av garn att använda i min projekt.
Det blir mestadels kvällstid men garn intresset har vuxit mycket på sistone och handlar mer och mer garn. Det finns massor olika garn sorter som t.ex. Malabrigo, Onion,Regia och Sandnes garn bara för nämna lika olika sorter. Dessa garn har ja köpt online till mycket bra priser. Det jag gillar med garnen är att de har olika kvalitet och egenskaper som lämpar sig till olika projekt jag skapar. De ovanstående garn sorterna är dock mina favoriter men sen har jag flera andra garner som jag använder.

Det finns som sagt väldigt många olika sorters av garn och jag sitter i lugn och ro och surfar på olika garnsidor. Sen beställer jag helt enkelt online. Slippa springa i garnbutiker och ta del av sortiment enkelt och bra på nätet istället.

Så det är min tips! Jag köper även mina sytillbehör online. Så detta är mitt tips att beställa er garn och sytillbehör online! Lycka till.

Comments are closed.